Prosseäventyr 1

Här kommer min utlovade berättelse om när jag blev tagen för prostituerad i Madrid. Det var många år sedan då jag hade blont svallande hår och mycket slank kropp inklämd i svarta tajta kläder – det var visst snyggt på den tiden. Jag stod på klubben Blanco y Negro ett stenkast från bostaden i stadsdelen Chueca.
På den här tiden var jag ganska ung och naiv och tänkte inte så mycket på alla hemliga koder som finns i nattlivet. Jag tänkte heller inte på att det fanns manliga prostituerade.
Jag var väldans förtjust i bartendern som såg ut som en blandning av Elvis och Chris Isaac. Han tyckte dock att jag var på tok “för bra för honom” och när jag bad honom vidareutveckla det sa han; “Fuck, all I think about is fuck”. Jag replikerade förföriskt; “Why don’t we think about it together?” (Jag var inte helt allvarlig så klart eftersom sex och snusk aldrig varit min starka sida. Är ju praktiskt taget okysst.)
Det var egentligen inte detta jag skulle berätta så nu tillbaka till saken; jag stod där i baren en sen augustikväll och samtalade med en amerikan. Han undrade vad jag gjorde i Madrid och jag förklarade att jag ville jobba lite men bara blivit erbjuden att uppträda som Liza Minnelli på haket bredvid (inte min kopp te). Då sa amerikanen att han trodde jag jobbade som prossa. Jag stod tydligen alltid i den änden av baren där alla prossor brukar stå. Jag svarade något i stil med att det verkligen inte var något för mig men han ville inte take no for an answer och sa; “You could make a lot of money as a prostitute in Spain, they would go mad for a guy like you”.
Det var den berättelsen. Nästa gång ska jag berätta om när jag blev erbjuden att köpa sex. I Madrid? – Ja. På samma ställe? – Ja. För många år sedan? – Nej. 2005? – Ja.