Privat: Uppklädd till tänderna

stickat
Aha, ni vill att Dagens outfit gör comeback! Okej då. Idag, då det är -20 i huvudstaden, bär vi alla stickat. Förutom de gamla slitna blå jeansen (H&M) har jag mors stickade yllesockor, vantar, mössa samt överstora tröja på mig. Kängor: H&M. Glasögon: Prada. Telefon: iPhone.
lila
Igår däremot, när jag och Sebbe hälsade på granngrabbarna, så klädde vi upp oss riktigt ordentligt. Det är sådant man gör under tradiga februaritisdagar. Plocka fram färggranna plagg, gräv lite i smyckeskrinet och dra på dig en ärtig peruk och dagen blir genast betydligt roligare.
purple dog
”Jag är inte helt övertygad.”
Så festliga är vi!

11 reaktioner till “Privat: Uppklädd till tänderna”

  1. Som jag skrev på Facebook : Jag älskar randigt, och den turkos tröjan är skitsnygg!! Den stooora stickade är också skitsnygg! 🙂 Har du inte långkalsonger på dig när det är så här kallt?? Det BORDE du!! (nu är mamman i mig framme och spökar igen!)
    Sebbe passar faktiskt bättre än du i peruken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *