Popstjärneuppdatering

Här sitter jag på balkongen i södra Stockholm med Sebbe liggande bredvid mig, tuggandes på sitt mumsben. Var ute nyss och tittade på fåglar (Sebbe hade i och för sig gärna gjort mer än bara tittat).
Läste en bra artikel om den danska modellen för att minska arbetslösheten bland ungdomar. Jag tycker alltjämt att vi är på tok för fega och konventionella i detta land.
Laptopen började bete sig mycket märkligt helt plötsligt så nu måste jag fixa och trixa med e-postinställningar. Jobbigt, jobbigt.
Glömde ju säga att vi sprang på Popstjärnans, vars hund attackerade Sebbe, kollega när vi skulle gå och hyra film. Hon undrade oroligt hur det gått med Sebbe, som inte verkade minnas incidenten då han var som vanligt med kollegans lika stora (som han som orsakade denna schlagerattack) hund. Hemskt trevliga är de båda sångerskorna i alla fall.
Jag har en dröm. Jag vet inte varifrån den kommer men jag kan känna doften av den; jag campar (!) med en bra kille och det är tidig morgon och helt tyst. Och dagg. Å, det är så vackert. *Snyft* Har känt denna doft sedan 1994.
Idag fyller världens bästa lillasyster 22 år! Hon är inte bara fin och ljuv och skriver bra musik; hon är dessutom gravid! Elaka tungor (främst min egen) hävdar att babyn är en Birgitta M – något Tessan bestämt avfärdar med en ljudlig suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *