Örfilen hänger i luften

Ni vet det som hände igår – det fick det att bränna till i mig och jag kände att jag borde gå på Stockholm Pride i år också. Men det ska jag inte. Jag har inte ork till det (det är oerhört påfrestande) och dessutom har jag en resa jag vill lägga mitt krut (och mina slantar) på nästa vecka.
Ska gå på invigningen ikväll i alla fall. Kommentarerna till kvällstidningarnas priderelaterade artiklar tvingar mig att bli politisk. Jag är så jävla trött på att vara politisk. Jag vill bara vara. Tänk dig, du heterosexuelle man, att varje gång du använder frasen “min fruga” så är du politisk. Och provocerande. Fatta så tröttsamt. En vill ju bara få leva sitt liv i fred.
Jag vill inte förstå att det finns så många SÅ korkade människor i detta land. Tänker inte länka till tidningarna eftersom jag då får en massa hatiska förföljare, men ni vet ju var Aftonbladet och Expressen finns. (Och ni kan ju läsa det fantastiska inlägget jag skrev förra året.) Åh, vad jag vill örfila dessa blåsta människor. Naturligtvis kan de inte stava heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *