Önskeinlägget: Min favvokroppsdel på en man

Jag bad er att ge mig en rubrik, så skulle jag skriva ett inlägg i ämnet.
Här kommer ett nytt inlägg i serien, önskat av den fantastiske Ponte.
Det går för övrigt fortfarande bra att önska!

Min favvokroppsdel på en man
Ljuvliga män! Ja, ni vet.. Hur kan man inte vara attraherad av dem?
Hur som. Smaken är som den omtalade jättebaken.
Att nävarna är rejäla men välvårdade är ett måste och att benen är småbruna och lagom behårade är ett plus, men måste jag välja en favvokroppsdel så blir det helt klart *ta daa* magen. Mums för magen.
Nej, magrutor är verkligen inget måste. Den perfekta magen är snarare lite småmjuk men ändå en smula hård. På något vis. Den är gyllenbrun så klart och den är täckt av lite jättemörkbrunt eller svart hår. Mmmm… Ingen fjantig ljusbrun behåring, som min egen, nej, den måste vara mycket mörk.
Man kan ha mycket kul med och på magen. Picknicka på den (testa och du älskar det!), sova på den, klappa på den, pussa på den, nosa på den, äta muffins från den. Eller glass… Lägga en **** på den (hallå, det är Freaky Friday!).
Ja, mycket kan man hitta på med en riktigt fin mage.
Ännu ett högklassigt inlägg på Kim Milrell.se. Varsågoda. Vad har ni själva för favvokroppsdelar?