Önskeinlägget: Just nu hade det suttit bra med en…

Jag bad er att ge mig en rubrik, så skulle jag skriva ett inlägg i ämnet.
Här kommer ett nytt inlägg i serien, önskat av den fantastiske Ponte.
Det går för övrigt fortfarande bra att önska!

Just nu hade det suttit bra med en…
…hunkig israel runt de 30. Han gillar att laga mat och han tycker om hundar och han är naturligtvis ESC-vän. Han är inte en sån som på ålderns höst lever för att ränna på krogen. Han är vacker som en vinternatt och han kan konversera på både djup och yta.
Ja, en sån hade det suttit bra med just nu.
Och faktum är att han finns. I Stockholm. Ett stenkast från mig! På Södermalm. Jag har aldrig träffat honom men han har bjudit mig på en fest om några veckor. Och jag vet att jag blir förtjust i honom (jag vet sånt) men det jobbiga är att jag inte vet om han är singel eller ej. Jag vet inte ens om han är gay – men det är jag rätt säker på att han är.
Ah. Jag fick en elektronisk ”kram” av honom idag och den tog där den skulle.

6 reaktioner till “Önskeinlägget: Just nu hade det suttit bra med en…”

Kommentarer är stängda.