Ofrivillig dejt mm

Jag har en dejt på fredag. En ofrivillig dejt som jag iofs inte skulle tackat nej till men den kom till av en slump. Vi kan kalla honom Latino-J. Vi har haft kontakt ett tag men aldrig träffats. Igår såg vår mailkonversation ut ungefär så här:
Latino-J: Ska du gå ut på fredag?
Jag: Ja, jag ska nog ta en öl på fredag, det är ju min lediga helg och allt.
Latino-J: Vad kul. Var då?
Jag: *** är ju alltid bra.
Latino-J: Så roligt. Vi kan väl höras om det lite närmare. Trevligt att äntligen få träffa dig. Hej så länge.
Sebbe mår bättre nu. Han har fastat i ett dygn och i natt sov han gott utan att kräkas. Han drack inget under hela eftermiddagen igår så jag hade honom i knät, doppade mina fingrar i ett glas vatten och lät honom slicka på dem så han fick lite vätska i sig. Innan han gick och lade sig drack han dock rejält så jag tror nog att vi är på den säkra sidan.
För övrigt finns det nog inget sötare än en trött, nyvaken hund med låt-mig-sova-blick (som i morse).
På Grey’s Anatomy-fronten kan jag meddela att jag nu, under loppet av sex dagar, sett hela säsong ett, säsong två samt samtliga i amerikansk TV visade episoder ur säsong tre. Det blir 45 avsnitt. Lovely.