Nu hände det igen

Var ute med Sebbe och vi gick längs en gatstump vi faktiskt aldrig besökt tidigare (trots närheten till hemmet). I godan ro strosade vi och jag vände plötsligt blicken mot vänster och vad såg jag? Precis som igår stod där en menorah i vardagsrumsfönstret. Jag blev alldeles till mig och mycket rörd eftersom jag gick runt där och kände mig en smula usel. Sedan var det som om allting föll på plats och jag kände återigen att jag var på ”rätt väg”.
Fatta.
Alla dessa tecken! Gårdagens inlägg finns här.

4 reaktioner till “Nu hände det igen”

  1. Nej, nej. Där finns ju ålderdomshemmet (men inga menoror).
   Detta var dock inte så långt därifrån.
   VARFÖR VET DU SÅ MYCKET?

 1. Jag tänkte på judiska hemmet på Lödösevägen. Hade en
  pv en gång i tiden vars mormor bodde där. En underbar gammal
  dam med en drastisk humor. Sedan dess har jag alltid varit intresserad
  av mycket som har med judendom och Israel att göra.
  För övrigt så är jag ganska allmänbildad och jag är inte någon
  ”stalker”… 🙂

  1. Exakt. Där på Lödösevägen syns inga som helst judiska symboler. Mycket trist!
   Trevligt att höra om dig för en gångs skull! Tack.
   Nej, jag tror inte att du är en stalker. Du kan ju stava… Och det kan de sällan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.