Noaks ark is the place to be

Dagen blev rätt okej ändå, trots att den började så jobbigt.
Promenerade hem efter jobbet och jag måste ju säga att det är betydligt trevligare att gå på morgnarna när man slipper alla dessa virrpannor som går konstigt och/eller överallt. Men jag klagar inte, har ju dock själv valt att bosätta mig i en större stad…
Vid Skanstull passade jag på att ta en sväng förbi Noaks Ark. Köpte en födelsedagspresent till Sebbe, som ju fyller ett år på torsdag. Hittade en fin gås (eller vad det nu var för fågel) som får bli hans nya gosis då den förra är mycket trasig och illaluktande.
Han fick en present redan igår; en ny, fin matskål (”ska han bada i den, eller?”, undrade kollegan). Gåsen får dock vänta tills på torsdag.
Vad har jag mer lärt mig idag? Jo, till exempel att det inte kostar mer än 50 kr att skicka två CD-skivor till Israel. Det är ju inte många kronor mer än inrikes!
Apropå israelen Elad har jag nog aldrig samtalat så mycket med någon jag aldrig träffat IRL. Vi sitter på MSN hela tiden – dagtid på jobbet och kvällstid hemma – och diskuterar allt. Det tar liksom aldrig slut. “Nä, nu måste jag verkligen gå och lägga mig” slutar alltid med ytterligare en timme framför skärmen innan datorn slutligen stängs av. Det är rätt knäppt egentligen. Men om – mycket förenklat – 10% (omtvistad siffra, jag vet) av befolkningen är homosexuell och 5% av dem är män är det ju ett ganska begränsat antal. Alltså bör man ta alla chanser man får. Annars är man ju korkad.
Elad har en resa till Stockholm inplanerad i april men han kämpar förtvivlat med att försöka tidigarelägga den. Så rart.