Ni är dumma i huvudet. Så är det bara.

Om några timmar har det gått fyra veckor sedan den fruktansvärda terrorattacken. Det betyder att jag knappt har sovit på en månad. (Men när jag väl har sovit så har jag drömt om det inträffade. Detta är högst personligt för mig.)

Jag har tagit del av så många vittnesmål och sett så många klipp på kidnappade kvinnor som släpas längs Gazas gator, med blödande underliv eftersom dessa bedrövliga islamister är så sexuellt frustrerade, medan folket hurrar. (Man blir nog frustrerad när man tvingar sina damer att klä sig i människofientliga skynken och man gör dem så fula som möjligt. Sen kommer en elegant ”sexig” israeliska och vips får ballen nytt liv. Fy satan vilka neanderthalare.) De så kallade ”palestinierna” ÄR Hamas. ÄR för terror och död och elände. Låt oss sluta sponsra dem med våra skattepengar.

Samtidigt har den förfärliga vänstern visat sina rätta färger. Jag är så tacksam över att jag är normalbegåvad, så jag lämnade vänstern ca år 2010. De hurrar – tillsammans med sina muslimska ockupanter – på våra gator och torg. I fantasifulla blå och gröna frisyrer gapar de om att den judiska staten – och det judiska folket – ska raderas. Jag mår så illa.

De river ner affischer med bilder på de kidnappade barnen.

Jag mår så illa.

Detta handlar helt enkelt om judehat. Inget annat.

Men tack för att ni visar ert rätta jag.

Och de frågar: ”Har detta verkligen hänt?” Trots en miljard videoklipp etc. Exakt samma sak som under Förintelsen. Mänskligheten har inte lärt sig NÅGONTING.

Att ni inte skäms.

Men ”on a positive note” så har jag återupptagit (eller har återupptagits) kontakten med en massa judiska bekanta världen över. Vi är starka tillsammans, och när sånt här händer så struntar vi i våra olikheter och står rakryggade tillsammans.

Och så har vi media. Skräpmedia. De jollrar på om stackars ”palestinska” barn men ignorerar helt vad som hände de israeliska barnen den där morgonen den 7 oktober. Det är helt sinnessjukt. Och de använder Hamas som en trovärdig källa.

”Ja men Hitler sa så, så så måste det vara”. Samma jävla skit.

Och folk undrar hur det som hände under Förintelsen kunde hända: på samma sätt som idag. FÖR ATT NI ÄR SÅ JÄVLA TYSTA OCH BÄNGA. Fattar ni verkligen inte det?

Och alla dessa patetiska ”Queers for Palestine”-människor. Ni är fan dumma i hela jävla huvudet. Jag skäms å era vägnar.

Mina vänner är just nu och slåss för Israel och för judarnas överlevnad. All heder åt dem. Får rapporter varje dag.

Med det sagt så önskar jag er en trevlig helg och Shabbat Shalom.

#BringThemHome

2 reaktioner till “Ni är dumma i huvudet. Så är det bara.”

Kommentarer är stängda.