Några hårda ord

Igår besökte jag Britten som firade mig med ballonger och serpentiner, till Sebbes enorma glädje (se bild). Han blev dock förvånad när ballongerna började smälla…
Ikväll säger schemat att det blir middag på Patricia och imorgon är det fest med 20-talstema på flott krog. Har dock i n g e n aning om vad jag ska ta på mig om jag går dit.
Apropå smällareländet såg jag igår några snorungar som hoppade på sina ilsket smällande smällare. Vad är det MED folk? En cynisk del av mig önskar att de blir av med både ben och armar så de lär sig att veta hut. Och nyss noterade jag att någon som inte fick fi*ta i natt hade roat sig med att missbruka en eldsläckare i Hötorgets t-bana. En grinig del av mig önskar att idioten fastnar i en eldsvåda i tuben och oj! det fanns visst ingen släckare. Och jag såg att någon vält en sådan där blå låda med sand. En bitter del av mig önskar att det börjar snöa kraftigt och men se där! Gruset tog slut så det gick inte att sanda just huliganens hemgata.
Men mest önskar jag bara att folk vore lite mer väluppfostrade.
Och mer kärlek och omtanke.