Morgondagens outfit ”is in the bag”

Dagens lunch tillbringade jag med min vän och stylist – Stylisten kallad. Jag känner mig sällan så fel och lost som när jag står i en klädbutik. Ska sanningen fram så hatar jag att handla kläder (allt ni hört om att homofiler ”älskar att shoppa” och ”har sinne för smak och stil” är bara fördomar och bullshit). Stylisten sprudlar av idéer och han kan min stil – men hjälper mig ändå att förnya den.
När jag anlände hade han redan plockat fram några plagg (samtliga är nu i min ägo) och därefter letade han reda på en riktigt vidrig t-shirt. ”Man måste ha väldigt breda axlar för att kunna bära den där”, sa jag och skakade på huvudet. Det händer också att jag visar något och frågar: ”Do you think I could get away with this?” ”Don’t think so, dear”, svarar han då.
Idag blev det flera par byxor och annat härligt som jag inte kan avslöja här och nu. Fick även en elegant slips ”helt utan extra kostnad”.
Jag har det så bra att när jag hastade iväg till jobbet så ilade Stylisten vidare till en annan butik för att försöka hitta ännu ett par byxor som jag verkligen, verkligen vill ha. Ledtråd.
Uppdatering: Nu ringde han och meddelade var jag kan plocka upp dem. Bless him.
Uppdatering 2: Nej! De dög inte! Jag gillar starka, klara färger! (Handlade dock lite annat smått och gott.)
Reklam:

Tack för sponsring och rabatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *