Minnen

Nu till något gladare.
Jag sitter och bläddrar i gamla TM. Hmm… Det där företagsmagasinet jag drog igång för 11 år sedan (och lade ner 2004). Fantastiskt! En kulturskatt.
Här får ni se några bilder (nåja) från sista numret. Den rödhåriga heter Lolita Lurvbuske och hon var chefredaktör för den mer vågade delen av magasinet (hon kom på kant med huvudchefredaktören Louise-Margaretha Hauptzenkollen-Schütz och startade sin egen tidning: Lolitas Värld, men var snart tillbaka på TM igen).
Blondinen heter Tanja Paperinukke och hon korades till Fröken TM 2001 och vann därmed posten som chefredaktör. Arbetet gick dock inte särskilt bra med henne bakom ratten så hon fick istället mest modella och snart startade hon sin egen blaska: SC – Scandinavian Cunt.


Andra medarbetare var:
Lill-Noëlle Schütz. Henne kunde man fråga om astro.
Rut Laqroix. Henne kunde man fråga om mode.
Fariba Mehmet. Henne kunde man fråga om moral.
Nina Näsvis var praktikant.
Mikko Ström var AD.
Vanja Vehnäjauho var redaktionsassistent.
Elvira Vas var TM:s medium.
Puta De Porno var en slinkig en.
Vi intervjuade nyanställda. Vi höll i julfester. Vi var väldigt politiska och vi skrev om nöjeslivet och rasism och djurens rättigheter. Vi avslutade varje nummer med Avd: Sex med noveller, porriga korsord och gissa min balle-tävlingar.
Hur som helst. Det var fina tider och solen hade inga fläckar då. Vad hände sedan? Jag blev väl vuxen. Och tråkig och fantasilös.
Jag saknar alla mina alter egon. De var såna raringar! Jag fick utlopp för alla mina jag. Nu kvävs jag!
Nu när jag tänker på det så ser ju min blogg ut lite som gamla TM. Åh! TM lever vidare här på KM.se. Underbart. Måste skruva till bloggen lite mer.

2 reaktioner till “Minnen”

Kommentarer är stängda.