Min okända defekt – bildbeviset

Jag tänkte börja denna nya vecka med ett avslöjande och en uppföljning! Kommer ni ihåg den där gången då jag skrev om min okända defekt – min fula tand? Jag lovade att jag någon gång i framtiden skulle publicera en bild på den och efter att ha laddat i fyra månader så är jag redo. Varsågoda! Här är tandjäveln!

Som ni ser så går tand två inåt och tand tre utåt. Det är fult och störande och det är därför jag sällan flinar på bild. Kul anekdot: innan jag träffade Y IRL (han hade sett hundratals bilder på mig) så sa han en dag: ”Men förresten! Har du några tänder? Jag har kollat igenom alla foton och du visar dem aldrig. Du kanske inte har några!”
Jag svarade rappt: ”Jag har alla tänder minus två visdoms- och å andra sidan kanske du skulle tycka att det vore lite skönt om jag inte hade några..”
Fegt foto, jag vet, men ge mig en break!

10 reaktioner till “Min okända defekt – bildbeviset”

  1. Nej, den behöver du inte visa på bild. Men du är lite lik mannen på bilden du fick igår med det leendet!

  2. Herregud!!! Vissa har I-landsproblem så det skriker om det… Kanske skulle göra något liknande på min blogg?! NEJ… det skulle ta alldeles för mycket plats och tråka ut alla läsarna… 😉
    Var glad att du har personlighet istället… We like you just the way you are!

    1. Min fd tandläkare – den kroatiske fotbollshunken – sa också att ”den tillför personlighet”. Men nej. Jag håller inte med.

  3. Äntligen! Måste säga att leendet stjäl uppmarksamheten för eventuella defekter. Snyggare med naturliga tänder än Hollywoodgaddar. Fortsätt att le på bild. (Nu blev jag ännu mer knäsvag).

Kommentarer är stängda.