Milrell is mad, bitches

Återigen måste jag ryta till.
Jag kan inte känna hopp för mänskligheten så länge folk är så patetiska som de är.
Jag menar; vuxna män(niskor) går på fotbollsmatcher och håller på ett lag, och hur man ens kan hålla på ett lag förstår jag inte, för vad är ett lag? Spelarna byter ju tröja stup i kvarten och därmed är det enda som “är” laget själva bokstavskombinationen – typ Ajax eller Yes eller Vim.
Hursomhelst så förlorar just den där bokstavskombinationen som den ena halvan av publiken finner tjusigast och så slåss de.
Ok om det bara påverkade dem själva (för övrigt min inställning till till exempelvis droger) men så är det ju inte. Tänk på de enorma summor skattepengar som går åt till insatser. Tänk på min väninna som bor i Solna, som måste planera sina resor till och från jobbet efter matcherna på Råsunda för att slippa trakasseras av dessa neandertalare på tuben.
Fy fuck för sport säger jag.
Sportskatt nu! De som vill ta del av denna primitiva hobby får själva betala för’t.
Det enda positiva med sport är utövarna.
Sport är porr, y’all.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *