Mer gnäll

Men gud så tradigt.
“”Samhället är ju inte jämställt rent generellt, men det är ännu värre i gayvärlden. Det finns många alternativ för homosexuella män – som klubbar (lösning; öppna egna klubbar),
mötesplatser (lösning; skaffa egna mötesplatser) och sådana här tävlingar (lösning; skaffa egna tönttävlingar) – men det finns inte alls lika många event för homosexuella kvinnor. Därför vill vi få det här till en årlig tävling”, säger Mirre som redan förra året hade en variant av tävlingen på Pridefestivalen.”
Jamen ordna grejer då. Bara för att det finns en mr Gay-tävling *pjuk pjuk* så grinar flatorna illa; “vi vill också”. Men hitta på EGNA grejer då. Kom med EGNA initiativ och sluta vara så förbannat sega och gnälliga.
Träffade en tjej för ett tag sedan, på krogen. Kommer inte ihåg vad vi pratade om exakt men hon tryckte in i VARJE mening att hon var feminist. Det blev komiskt till slut.
Jag; “Jaha, så vart brukar du gå annars?”
Hon; “Jag går mest på feministiska caféer på Södermalm. Jag är feminist, förstår du”.
Så fortsatte det i all oändlighet. Snacka om att hänga upp sin identitet på en enda grej. Ta feminismen ifrån henne och hon vet inte vem hon är.
Jag är gnällig idag, jag vet, men folk är så tröttsamma.
Dessutom, när jag ändå är inne på ämnet; damer är inte det minsta bättre än herrar. Vilka mobbades mest i plugget? Töserna. Vilka körde med psykologisk mobbing? Töserna. Vilka tryckte ner tjejer som inte passade in i mallen? Töserna. Vilka var det som ljudligt suckade ett “Tttt” när man sa något småkorkat? Töserna.
Same shit, different sex.
Misstolka mig icke – jag har många fina damer i mitt liv – och har haft ända sedan jag kom till Sthlm – och jag älskar och uppskattar dem högt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *