Men jag vill inte gå ner på karln

När jag gick hemifrån började regnet plötsligt ösa ner och nu sitter jag på jobbet iklädd byxor som limmar sig mot låren. Tröttheten är påtaglig och den extra långa arbetsveckan ligger framför mig som en evighetslång banan.
Vad får mig då att inte tappa humöret? Anna Anka såklart. Det blir en riktig Anna Anka-kväll på både TV3 och TV8. Jag kommer dock inte att ligga och smaska på någonting onyttigt i TV-soffan, nej det törs jag inte, då jag vill vara lika fin och smäcker som Anka. Se, hon är en finfin förebild och inspirationskälla.
– I USA är folk uppåt och glada, men här är de så sura i kassan på Ica att man undrar vad man har gjort. Ett litet smajl skadar inte, säger Anka till DN och jag sitter och nickar instämmande. Fuck vad jag stör mig på otrevlig butikspersonal, som den där subban på min lokala matbutik. Hennes kö är oftast obefintlig medan de andra ringlar långa. Usch. Jag, och tydligen många med mig, väljer bort otrevliga inslag så ofta vi kan. Visst är det tragiskt att vi lever i ett samhälle där man blir överraskad och glad – ja, nästan lite småförälskad –  när någon är trevlig!
Skulle jag byta denna sju dagar långa arbetsvecka, då klockorna ringer i kör klockan 05:30, mot Anna Ankas fantastiska liv? Javisst. Jag skulle dock inte vilja gå ner på den fule Paul. Där går gränsen. Så kudos till Anna som tar den i munnen så ofta maken önskar.

7 reaktioner till “Men jag vill inte gå ner på karln”

  1. Gillar damen Anna Anka skarpt när hon uppenbart sagt saker som kanske skaver i själen på dessa individer som skiter i allt och går omkring som vandrande soppåsar oavsett om det är man eller kvinna.Goooo Anna Anka för du har väckt moraltanterna ur sin evighetsömn bland klart övergödda kärringar med håret hängandes runt axlarna som en djävla tvätt mopp pga bristande intresse för sig själv och de som tvingas se eländet.Livet är ingen skönhetstävling men däremot forde det finnas en lag som förbjöd medvetet förfall. 🙂

  2. Men i USA är ju alla bara ytligt och falska trevliga för att de får provition, eller sparken om de inte är det. Det tycker jag känns obehagligt när man vet att de hatar en egentligen. Men jag förstår vad du menar.
    Och jo du. Du skulle bli förvånad vad vissa gör för massa pengar. Lite kuksugeri är det minsta man kan förvänta sig för det livet.

    1. Jag hör dig, men jag bryr mig ju inte så mycket om om de är genuint trevliga eller ej. Det uppstår ringar på vattnet och snart är vi alla glada och välmående.

  3. Inga pengar i världen skulle få mig att byta liv med henne.. Det verkar som om hon lever för att finnas till för Paul hela tiden och det skulle definitivt inte göra mig lycklig att inte ha mitt egna liv också.. Nej, det är kul att hon rör om i grytan med sina åsikter, men jag skulle verkligen verkligen inte vilja ha de krav på mig som hon har! 🙂

Kommentarer är stängda.