Mellodrama och utgångsvägran

Mellodramat är igång på allvar och jag bara älskar kvällstidningarna dagen efter. Myyys!
Hursomhelst. Jag tillbringade kvällen i soffan. Min vän R skulle komma förbi och se spektaklet men han dök inte upp förrän mitt i programmet. Faktiskt ringde han och bad mig komma ner och släppa in honom just när det skulle avslöjas vilka fem som gick vidare. “Du får vänta en minut”, sa jag. Hahaha. Någon ordning får det vara.
Sedan var det tal om utgång men jag kände på mig exakt hur det skulle bli:
Står i baren och spanar lite. Noll intressanta karlar.
Står på dansgolvet och skakar med lite halvhjärtat. Enda mänskliga kontakten får man av en rultig lesbian som häller öl över en.
Ser något ex som sabbar stämningen ytterligare.
Panikligger med någon obskyr typ och vaknar med ett hav av könisar.
Inser att man borde stannat hemma. Köper skräpmat på väg hem.
Vaknar fattig och fet med stark ångest.
Jag kan det här nu, ser ni.
Ang. mellodramat summerade min kollega Betsy det så bra: Christer Sjögren fick så många trosor att bli våta så rynkiga fingrarna med naglar målade i hemska färger lämnade snabbt sina stickningar och slog ivrigt på telefoner över hela Sverige.
Hahahaha. Så sant.