Människor jag faktiskt tycker om

Idag vill jag hylla mina vänner. De är så fina att de förtjänar att hyllas lite titt som tätt.
Just idag sänder jag mitt bultande hjärta till Vännen Som Köpte Ny TV och Vännen Med Bil.
Den senare kom hem till mig igår och vi satte oss med hundarna i bilen och åkte till den förstnämnde för att hämta hans gamla TV (som till skillnad från min förra har två fungerande högtalare). Som den miljöpartist jag är har jag varken bil eller körkort men det hindrar mig inte från att njuta när jag väl åker bil. Herre min skapare så snabbt och smidigt det går! Speciellt med en tysktalande GPS som i tid och otid säger “rechts” och “links” och allt vad det är.
Nu hoppas jag att någon hittar min gamla TV som jag ställde vid vägkanten (se bild).
Okej. Ni gick inte på det så klart. Naturligtvis ställde jag den i recyclehörnan i miljöstugan på gatan min.
Fotot knäppte jag för någon vecka sedan. Ni kan ju tänka er hur bögarg jag blev när jag såg apparaten stå där den stod.
Folk är knäppa men jag försöker ignorera dem så gott jag kan. Bland annat genom att hylla dem som förtjänar det. Mina kamrater exempelvis.
Ja, Vänner Med Bil hade även med sig tyska Eva – Sebbes nya BFF (best friend forever). Det var tjo och tjim och hundarna var så fina så fina att mitt hjärta log. Jag funderar ibland på att skaffa ett syskon åt Sebbe men jag är lite rädd. Han är ju så väldigt snäll och ojobbig att jag kanske inte skulle ha samma tur med nästa hund.
För övrigt vill jag inflika att jag i förrgår blev medlem på en MYCKET seriös site för sådana som söker LIVSPARTNER. Fatta! Den är så seriös att man inte ens ser bild på den man pratar med förrän vid ett senare (självvalt) tillfälle. Mycket spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *