Man skulle kunna tro att det är Freaky Friday

Detta inlägg innehåller vågat språk, så är du känslig bör du sluta läsa nu. Scrolla genast till det barnvänligare inlägget ”Septembermåndag i bilder.
Så jag kommer till jobbet och favoritflatan börjar snacka ”bratwurst” (”kommer du sörja den dagen då du inser att din kuk börjar förfalla?”) och ”sushi” innan klockan hunnit slå sju.
Hon undrar vad jag kallar det kvinnliga könsorganet. ”Dosa”, svarar jag. ”Kärleksdosa vid extra festliga tillfällen!” Flatan är såklart feministisk och humanistisk och ”reclaim the word fitta” och så vidare men, som hon säger, ”det låter så fult när jag säger ’jag älskar din fina lilla fitta’!” Jag förstår. Jag skulle nog inte kunna säga samma sak om någons bratwurst. På engelska funkar det ju bra och tack och lov så är det oftast engelska som gäller för min del…
Flatan är dock inte impad av ”dosa” så vi kommer inte fram till något, förutom att hon när hon blir äldre ska kalla den ”blädderblocket”.
Den sköna Beatrix Vnunk har publicerat ett fantastiskt inlägg i ämnet. (Du kommer snart notera att detta inlägg är ditt mest lästa, eftersom du döpt det till ”fitta”. Mina två mest lästa inlägg heter just ”Fitta” samt ”Detta är ingen porrblogg”.)
Nog om fitta. Nu ska vi snacka kuk.
Så jag loggar in både här och där och som vanligt är det noll eller hundra som gäller. Jag brukar gnälla över att jag enbart är uppvaktad av 17- eller 70-åringar. Det stämmer inte riktigt. De som är runt min ålder är dock antingen för tradiga eller för vulgära för min smak. Missuppfatta mig ej – jag älskar det vulgära, men var sak har sin specifika plats.
Så kandidat 1 skriver: ”Jag vill äta dig. 20 cm grov kuk väntar på dig ikväll”. ”Nej tack, jag har slutat med män”, svarar jag.
Kandidat 2 skriver: ”hej”. Jag svarar ”Hej hej”. Han frågar vad jag jobbar med och därefter: ”vad tycker du om att göra på fritiden?”
Aaargh. Vad är det för jävvla fråga? Är du 12 år eller?
Jag svarade att jag inte har någon fritid och att jag nu skulle logga ut och dricka kaffe.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 reaktioner till “Man skulle kunna tro att det är Freaky Friday”

    1. Kussi säger även en vän till mig. Hahaha.
      Nej, jag har inte slutat med män. Är lite trött på att de som uppvaktar mig är så trista bara…
      Älskar män på tok för mycket för att sluta med dem!

  1. Glömde förresten att nämna att damernas grotta benämner jag kussi. Jag vet att det är lite märkligt uttryck och jag har ingen aning om vartifrån det kommer. Det bara fanns där…hehehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *