Man hinner mycket på två timmar

Nyhemkommen efter långpromme med Sebbe. Träffade på en hundvetare som tyckte att Sebbe verkade ovanligt “trygg” för sin ringa ålder. Det gläder mig. Han verkar mycket lycklig och välmående.
Har varit o så driftig idag. Först sålde jag några skivor som jag aldrig lyssnar på + en del dubletter. Min skivsamling kan inte växa mer om jag inte sorterar bort lite och mina cd-hyllor tillverkas inte längre så vad gör man..?! (Lyxproblem.)
Sedan träffade jag en studievägledare som kopierade mitt utländska betyg för att återkomma med en utvärdering. Efter det blev jag intervjuad om min hemsida + blogg på ett café på Söder. Det gick fint och jag hoppas resultatet blir bra då jag var väldigt ärlig.
Vidare till systemet för att ha lite rött till ESC. Nu ska det vilas, laddas och mysas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *