Ligga-listan plats 3

Här fortsätter den omtalade listan.
Människorna på denna lista är alltså inte sådana jag vill gifta mig med. Eller gosa med. Det handlar om RUK* helt enkelt.
Plats 5, Plats 4
Idag kan ni andas ut, ty nu kommer ni att känna igen mig igen. Jag presenterar: Zanyar Adami! Denne produktive, ambitiöse journalist och föreläsare skulle jag iofs kunna tänka mig att inte bara vuxenbrottas med (hello tvåsamhet!), men han får vara med på listan ändå.
Angående Plats 4 så måste jag säga att det känns härligt att ni chockeras över att jag, en ung man, vill göka med Ann-Louise Hansson. Det känns liberalt och spännande då det ju skulle ha kunnat vara tvärtom.

*Råknull Utan Känslor.
Läs även andra bloggares åsikter om zanyar adami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *