Låg i sängen och sa: “vem försöker jag lura?” och klev upp

Klockan är halv fyra och jag ska snart upp och till jobbet. Är upprörd och kan ej sova. Tack för det. Jag skulle vilja skriva väldigt grova saker nu, men jag orkar inte. I quit liksom. Jag ber bara varenda människa på detta klot, som är på väg att sätta en unge till världen, att tänka efter före. Ungen blir förmodligen inte exakt som du vill. Förmodligen blir han/hon bättre än du själv, men du kommer aldrig att förstå det. Så tänk efter en extra gång.
I måndags klev jag in i en väldigt cool t-shirtbutik i Tel Aviv. Bruden i kassan sa: “Har du inte varit här förut? Jag känner igen dig.”
“Nej”, svarade jag. “Jag har varit i stan förut men aldrig i denna butik.”
“Kanske såg jag dig någonstans”, sa hon.
Sedan kom vi på nåt sätt in på att min man bor där och hon berättade att hennes bror just gift sig med en svenska. “Så vi hade just 30 svenska besökare, på bröllopet. Jag hade också en svensk pojkvän en gång.. men…” Jag såg på henne att hon var djupt sårad.
“Jag förstår att det är svårt”, sa hon. “Men finns det kärlek så.. vad kan man göra?”
Jag nickade instämmande och köpte en (assnygg) grön t-shirt som jag inte alls hade tänkt köpa.
Tatueringen
ALAD står det, vilket står för Ana Lamdeni Datcha. Vilket betyder “vänligen lär mig din tro”. Kommer från kabbalah och ska skydda mig från det onda ögat. Jag trodde bara inte att det onda ögat skulle finnas så nära mig.
ALAD