Knulla är livet

Jag säger som Lill Lindfors efter att hon tappat kjolen: I just wanted you to wake up a little.
Så här var det.
Jag satt på tuben hem och tänkte på sex. Av någon anledning kom jag plötsligt ihåg när jag som barn (jag var väl 12-13 kan jag tänka mig) stod i en kassakö i Kumla av alla ställen. Jag tittade på kondomerna som hängde där cigaretterna numera hänger och jag minns att jag tänkte: ”fy tusan så härligt det kommer bli att vara vuxen! Knulla är livet!”
Hahaha.
Exakt så tänkte jag.
Och tänk så fel jag hade; här knullas på tok för sällan.
Inte undra på att jag sitter på tuben och tänker på sex.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

11 reaktioner till “Knulla är livet”

  1. Jag var 22 innan jag ens kunde tänka mig att ha sex med någon, och det var inte ens något jag ville.
    Mer något för att få komma nära o vara ihop med en viss person.
    37 idag.

Kommentarer är stängda.