Kläder och picknick

Blottat skrev.

Mina favvojeans är ett minne blått. Köpte dem (Levis) för ett och ett halvt år sedan och efter att ha försökt återuppliva dem tre gånger inser jag att de gjort sitt. Varför går alla byxor sönder i skrevet? Nog för att jag är välutvecklad, men någon måtta får det väl vara.
Nu har jag köpt ett par blå Lee-jeans. Lite, lite för stora men de krymper nog en aning i tvätten så de lär sitta perfekt.
Jag handlar väldigt sällan kläder och jag är ändå en (lagom) utseendefixerad (ganska) homosexuell (mycket) ensamstående man i Stockholm. För tre år sedan fyndade jag två par byxor på H&M som hade realisation pga. ombyggnad eller vad det nu var. Betalade 75 kr/par och de var snygga. Dessvärre trasiga (och flera gånger lagade) i skrevet.
Imorgon är det dags för jobbet årliga picknick. Hade först inte tänkt gå men så blev det som så att jag kom med förslaget att den kan äga rum på ängen utanför mitt hem (bra läge, nära till toa) så det vore väl olyckligt om jag stannade hemma men lät deltagarna komma förbi och låna herr/damrummet. “Hej, här sitter jag, hoppas ni har trevligt”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *