Jesus tvättade lärjungarnas fötter

Om ni inte vet varför det heter skärtorsdag kan jag berätta att namnet kommer av “skära”, vilket betyder “tvätta”, och syftar på att Jesus tvättade lärjungarnas fötter före deras sista måltid.
Nyanländ på kontoret med en kopp kaffe framför mig + morgonnyheterna på TV. Idag är det hårt arbete som gäller – mina ursäkter för att kunna skjuta upp det hela har tagit slut.
Annat på tapeten:
Ikväll vill min vän MM ses. Det vore trevligt men jag jobbar imorgon. Får se.
Imorgon ska jag öla med “Slynan”. De två första “dejterna” har jag ställt in men nu tror jag att jag ska se till att träffa honom. När allt kommer omkring kom vi ju överens om att han ska ta med sig kreditkortet och jag ta på mig “the slutty dress”. Vi skojade (via mail) om att han ska betala min kvarskatt men jag funderar allvarligt på att på skoj ta med mig räkningen. Haha. “Ja förresten; här är fakturan!” Så roligt.
Men nu koncentrerar vi oss på att fira att Jesus instiftade nattvarden. Se så!

En kommentar till “Jesus tvättade lärjungarnas fötter”

Kommentarer är stängda.