Jag vill gå på date

Det har jag inte gjort på länge. Inte sedan Gringo. Nästan. Jag tog ju en promenad med den där mannen i höstas, men jag var inte intresserad.
En god vän till mig var på date häromdagen och det gick bra. Han kände sig “lite pirrig” efteråt. Jag blev glad men lite avis. Igår norpade jag ett foto på han min vän träffade och photoshoppade dit lite hjärtan och sånt och mailade till min kamrat. Jag är nog lite kul att ha i livet ibland.
Iaf. Min dejtande vän var på en annan bra date för ett tag sedan. Plötsligt slutade den andre parten höra av sig och det kom nyligen fram att min väns psykopat-ex tagit kontakt med sådana han träffat och saboterat genom att plantera lögner. Är det inte beklämmande?
Nu ska jag sluta jiddra. Sitter här och äter mina egna muffins och hinkar kaffe och diskuterar melodifestivalen tillsammans med den nya lesbiska kollegan. Dra på trissor! Hon är en mellobrud!