Jag väljer att må bra

Jag var och hämtade Sebbe hos Hundvakten och när vi promenerade hemåt slog det mig.
Jag vaknade i morse och kände mig sur, arg, förvirrad och kränkt men på väg hem ändrades allt. Jag insåg att jag kunde välja att antingen ha en rutten dag eller en strålande dito.
Jag menar.
Det är lördag och jag är ledig. Det är fantastiskt väder. Jag är frisk (nåja). Inte ful (men lite för fet). Inte korkad eller elak. Jag har en fin hund och ljuvliga vänner (många) och glad familj. Två jobb och studieplats. Jag har ett förstahandskontrakt i den stadsdelen jag verkligen vill bo i. Snygga Diorglasögon har jag också. Och schyssta vader. Och ikväll ska jag ha hebreisk/arabisk fest (very PK).
Jag kan inte gå runt och må dåligt en dag som denna. Det vore ett hån mot Moder Jord (mer känd som Gud).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *