Jag ska se Oslo

norway heart Jag började söndagen med att boka en resa till Oslo. Ja, ni vet hur upphetsande januari-februari är – låt oss fylla dessa helvetesmånader med roligheter!
Mina norska erfarenheter sträcker sig till mellanlandningar på Gardermoen. Jag har hört att norrmännen är bortskämda och lata och det ska jag nu ta reda på. Jag har också hört att det finns tjyvaktiga lesbianer. Att studera det norska kynnet är dock inte syftet med resan; jag ska hälsa på lyckliga paret. De där två herrarna som båda utvandrat till Norge.
Men tänk så billigt det är! Tur och retur med tåg kostar mindre än en utekväll i Stockholm!
Låt oss resa mer och supa mindre.

8 reaktioner till “Jag ska se Oslo”

 1. Fast det är ju dyrt DÄR!
  Hoppas det blir trevligt och att du hittar en het liten gutt som kan hålla dig varm i januarikylan.

  1. Det ska bli spännande att se de där fantasipriserna!
   Åker dock inte dit för att shoppa. 🙂
   Bara ordet ”gutt” får mig att må le. Så jäkla fult.

 2. Ååhh det är därför det är så bra att melloveckorna ligger just i februari,, HELA februari blir en enda lång fest.. 🙂

Kommentarer är stängda.