Jag säger godnatt på 5 minuter

Jag vill inte gå och lägga mig, men jag måste väl.
Har hört att ni är lediga imorgon då det är så kallad röd dag.
Ha så kul då.
Röda dagar rör mig ej i ryggen. Ogillar dem skarpt. De är onödiga och de är tradiga.
Fem minuter har jag på mig att ligga i sängen. Deadline är klockan 23.
Sebbe sover redan på köksgolvet – ja, vi flyttar runt lite i lägenheten. Efter en lång period av häng i vardagsrummet trivs vi nu i köket.
Jätteintressant inlägg.
Innan de där fem minuterna passerar så måste jag ställa klockorna, klä av mig, köra in öronpropparna, släcka och kolla att allt är avstängt och så måste jag ställa det där Sleep Cycle-programmet i iPhonen. Det blir premiär för det och jag är mycket spänd och förväntansfull (låt mig återkomma i ämnet) (det där programmet med avslappningsmusik + talande gubbe funkade ju inte eftersom a) musiken då och då var rätt rivig och intressant b) mannen hade het röst).
Nu så. Nu måste jag dra. Sov gott. Ha en skön ledig dag medan jag arbetar vidare.
Ni som läser mig rular. Ja, det är såna ord jag använder nu i min extrema ålderskris.

6 reaktioner till “Jag säger godnatt på 5 minuter”

  1. Jag tyckte det var ett väldigt kul inlägg. Du är så underhålande att jag skrattar högt. Och jag inser att det låter ironiskt men det är faktiskt helt sant.
    Sov sött!

  2. Utan oss stannar Sverige. Om 5½ timme ringer min klocka så det är väl dags för mig också. Ska bara försöka dra med mig katta. Utan henne i sängen kan jag inte sova.

  3. Ingen rött här inte, så det har du ”hört” fel…(;-)
    Torrbloggning är intressant om personen i sig är intressant. Då kan det mesta vara en glädje i den nu isiga tillvaron. Så blogga på du, så värmen stiger i det avseendet.

Kommentarer är stängda.