Jag lever (än så länge) i den Fria Världen

Jag och Sebbe var på väg hem och när vi klev av tuben så stod där två nynazister.
Jag var klädd i superfärggranna kläder (fattades bara en regnbågsflagga) och davidsstjärnan hängde som vanligt runt min hals (=jackpot).
Men men… Jag kilade vidare.
Jag såg mig inte om.
Jag är en hyvens man som lever i ett fritt land och jag tänker inte vika rygg för någon.
Dumhet? Nej, stolthet och självbevarelsedrift.
Och hör sen!

6 reaktioner till “Jag lever (än så länge) i den Fria Världen”

  1. Isch ja,, jag såg en hård kille med svullet o rött öga (förmodligen från nåt slagsmål) på bussen igår,, vågade knappt se på han, han kan ju få för sig att man flörtar med han och bankar skiten ur en.. Såna tankar far runt i en.. Jag får helt enkelt sluta vara så fördomsfull? 😉

Kommentarer är stängda.