Jag har tänkt på…

Jag har tänkt på det här med kontaktannonser (jag har ju jobbat i branschen). Är det inte lite tossigt när de är kryddade med väldigt specifika önskemål? Exempelvis denna: “bla bla bla… Du bör vara man, mörkhårig och viril. Gärna svart bodybuilder…”
Missförstå mig inte – det är ju trevligt om man vet vad man vill ha men utsikterna för att denna 52-åriga västeråsbo kommer träffa en svart bodybuilder (som dessutom är intresserad av “konst, disco, soul, electro” och… “möbler”) är väl inte så där jättelysande.
Tänk om man blir tillsammans med någon som uttryckligen önskat sig något man själv inte kunde leva upp till – är inte risken ganska stor att man med jämna mellanrum känner “jo, jag är ju trevlig… men jag är ju ingen svart bodybuilder direkt…”?
Jag skulle iaf ha komplex.
Men å andra sidan är ju inte mitt självförtroende det bästa heller.