Jag är så ytlig

JHED.

Jag Har En Date. Nästa vecka. Med en jag verkligen är attraherad av.
Faktiskt var det en vän som för några veckor sedan sa: Han är väl din typ? Kontakta honom.
Vilket jag inte gjorde. Det var han som tog kontakt med mig.
Jag och MÖ skulle ses men sedan rann det ut i sanden i och med att jag var lite off pga. min resa. Dessutom hade han en bild på sig själv där han såg lite… konstig ut. Man kunde liksom inte riktigt bestämma sig för hur han såg ut.
Igår noterade jag att han bytt bild, och nu var han plötsligt råhet och helt och hållet min typ. Mina perversa desperata fingrar rörde sig mot tangentbordet och vips hade jag skrivit en slemmig hälsning.
Idag undrade han: När ska vi ses?
Jag svarade: På måndag.
Så nu är vi på igen.
Det finns just nu 105 943 profiler på den där siten för homo- och bisexuella, transpersoner och deras vänner och jag tror faktiskt att MÖ är en av de stiligaste.
Topp 10 i alla fall!
MÖ står för Mellanösternmannen. Så klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *