Jag är bulimimätt på det där bröllopet

När vi snackar sport och kungahus (två icke-favoritämnen) så kan vi ju passa på att titta lite på Zlatan.

… Och SVT har ”dagens kärlekspar” i morgonprogrammet och jag kräks i min bitterhet.
Jag är nästan lite glad (f-a-t-t-a-!) över att Fotbolls-VM (eller vad det nu är) börjar snart; lite fokus på något annat (stiliga män med grova lår exempelvis).
Om ni undrar vad jag ska göra under själva Bröllopet (som ju har pågått i en evighet vid det här laget) så kan jag avslöja att jag har bjudit hem två danskar. Vi ska sitta på balkongen och dricka sprit och kanske, kanske röker jag också – i bästa Drottning Maggan-stil (ja, de båda danskarna röker naturligtvis).
Kanske åker vi en massa tunnelbana också – den SL-kortslöse cyklisten måste ju passa på (gratis är gott).
För övrigt så är det ju galet att religionsfriheten inte gäller kungahuset.
Foto: AB.
Comments closed.