Ingen mår så bra som jag

…okej, nu överdrev jag lite. Men låt gå.
Vad jag vill komma fram till är att eftersom det äntligen är finalvecka så ska alla mina rubriker komma från Melodifestivalen. Fräsigt va?
Ingen mår så bra som jag – i morse avbokade jag mitt återbesök hos tandläkaren. Jag har inte ätit smärtstillande på hela helgen! Käften känns fortfarande lite ”konstig”, men inte så ond som förr. Det ska firas med en extra smarrig lunch. Och ser ni att solen skiner på det där speciella vårviset? Visst är det fantastiskt? Visst är det en underbar men ack så sann klyscha att vi uppskattar sådant mer och mer ju äldre vi blir? Lite lillgammal har jag alltid varit, men nu håller jag nog på att växa in i rollen som medelålders. Jag ser verkligen fram emot att få se vårens första blomma kringla sig upp ur en springa i asfalten (jag lär börja gråta).
Åh, livet känns gott och jag tror bestämt att något härligt väntar bakom nästa hörn.

Finalvecka! Samtliga inlägg bär mellorubrik!

4 reaktioner till “Ingen mår så bra som jag”

  1. Du kanske skulle skaffa en kolonilott där du kan sitta i solen med Sebbe och se blommorna gro!!?? 🙂

    1. Tanken har slagit mig! Vi har gott om kolonilotter i trakterna, men jag har hört att man får lov att köa i många, många år för att komma över en. Lite som med bostäder…

Kommentarer är stängda.