Ignorerade

Jag har aldrig velat göra det eftersom jag på något vis envisats med att tycka att alla kanaler ska vara öppna, men nu har jag börjat ignorera/blockera personer på det där communityt.
Låt mig berätta vilka.
1. Den där fulingen jag hånglade med för många år sedan. Jag var väldigt packad och ångrade det starkt. Han, trots sin höga ålder, fattade inte hintarna utan skrev och skrev och skrev i flera ÅR. Block!
2. En ful karl som alltid är “kåt” och skriver “tja!”. Block!
3 och 4. Ett par asiatiska män som spammar (utan att någonsin ens ha kollat min profil). Block! Block!
5. En ful fisk som har mig som favorit utan att någonsin höra av sig. Ok, en block kan verka onödig då men jag känner mig förföljd. Block!
6. En karl som skriver då och då, utan att a) fatta att jag inte är intresserad b) komma ihåg att han skrivit tidigare (värsta sorten). Block!
7. En jäkligt jobbig men säkert snäll grabb i en håla någonstans i landet. Fatta att jag inte är intresserad då jag aldrig skriver först och alltid är mycket kort i mina svar! Block!
8. En grabb i mina kvarter. Han skriver (dåligt) då och då och verkar inte minnas att han skrivit tidigare. Varje gång slutar han också tvärt. Och han verkar vara en väldigt jobbig moderatgrabb som tror han är bildad men hans taskiga stavning gör att jag mår illa. Block!
Så dramatiskt är mitt jävla singelliv. HJÄLP!