I Did It For love

Fy fuck vilken kväll!
Tack! Åh!
I korta drag: Hundvakten hämtade Sebbe och en vän kom över på ett glas rött. Vi strosade till Globen för att möta en väninna som arbetar där och som ordnat en loge till oss. I VIP-entrén mötte vi JESSICA ANDERSSON och det kändes så absurt att det var just henne vi mötte eftersom jag älskar’na och håller på’na i kvällens tävling. Hon var ack så vacker och STJÄRNAKTIG. Lite som att möta Jesus när man minst anar! Hon sa ”tack” för att vi höll upp dörren. Bara en sån sak; stjärnan sa tack. Åh!
Ja, sedan satt vi där i logen med perfekt utsikt och CHAMPAGNE och chips (kultur!) och presenter fick vi och jag kände att jag levde och livet jag levde var fantastiskt. Mer sånt i livet, tack – jag är fanimig värd det!
Jodå, finalen var bra och vi skrattade och applåderade och sjöng med. Vissa skämt fick oss att vrida lite generat på oss, men överlag var det schyssta puckar. Och ja, Jessica har äntligen bytt klänning. Underbar är hon. Och här är hon nu:

Finalvecka! Samtliga inlägg bär mellorubrik!
kim melodifestivalen 2010
kim melodifestivalen

8 reaktioner till “I Did It For love”

  1. … och nu är du en av de tolv som får sitta vid hennes bord! Ta väl vara på ansvaret och skriv en bok om ’et. :o) (Så klart du förtjänar det!)

Kommentarer är stängda.