Hot babylover

Idag kallade någon mig Hot Babylover. Ha ha haa.
Var och handlade men mina middagsplaner gick i kras då det inte fanns vegefärs på Konsum. Fick snabbt komma på något helt annat så det blev kycklingburgare idag (dressing, tomat, paprika, fetaost, keso, mager hushållsost, vitlök). Sebbe fick finmat; någon köttig sörja som han blev galen i.
Hämtade ut ett paket från Ginza. De har CD-rea och förutom fyra Sugababes-album och härliga Mis-Teeq köpte jag två väldigt billiga som jag inte tänker nämna här.
Nu har jag äntligen fått ifyllt en massa blanketter som legat på hög. Alla papper driver mig till vansinne. Framförallt alla som har med pensionen att göra. Jag fattar noll och orkar inte sätta mig in i eländet. Kan jag få en liten privatkurs kanske?
Glömde berätta om nattens drama. Klockan 03:00 vaknade vi av att det hördes konstiga ljud från hallen. Naturligtvis satt vi i sängen som två små rädda kaninungar. Det lät som en hel råttfamilj. Efter ett tag sträckte jag mig försiktigt och tände lampan i vardagsrummet men det jobbiga ljudet fortsatte. Strax smög jag mig fram till strömbrytaren i hallen och tände och hoppade upp i sängen igen – Sebbe sittande bakom mig. Ljudet fortsatte. Fick syn på en tidning som låg strax framför ytterdörren och hoppades på det bästa. Tog tag i någonting och kastade på tidningen. Ljudet avtog. Det måste ha dragit utifrån trappan. Därför fladdrade tidningssidorna på hallgolvet och skrämde upp oss rejält. Tack och lov inga råttor. Vad skulle jag ha gjort då? Mitt i natten?