Hej fredag

Årets julfest på jobbet heter inte julfest. Den heter MINGELFEST. Tummen upp, säger jag som inte är julvän. Den påfågel som tyckte det var en god idé att slänga in en tomte i denna religiösa högtid förtjänar att örfilas. Var inte Jesus bra nog?
Herregud.
Men god fredag. Vad ska ni hitta på i helgen? Berätta nu för farbror Kim.

20 reaktioner till “Hej fredag”

  1. Det ska heta mingelfest hos oss också. Kvittar, för jag kan ändå inte gå. Dels för att jag inte är intresserad, dels för att jag då har seminarium hela kvällen på universitetet. Jag föredrar seminariet. Bra ursäkt.

  2. Låter lockande… Men jag är inget bra på karlar… Det brukar vara e klase fruntimmer runt mig istället ( vet egentligen inte varför)

  3. Hej farbror! Tant ska ut och äta samt gå på lokal ikväll.. Imorgon blir det lugnt och söndagen viger jag åt att packa alla vinterkläder snyggt! 🙂

  4. Jag har köpt en glassmaskin som levererats idag så kanske kan man locka hem nån karl med hemgjord glass….

  5. Födelsedagskalas gånger två. Först så ska Ellet på kalas. Hoppas bara jag hittar dit. Sen kommer det närmast sörjande hem till mig. Sifferbyte – igen! Jag har beställt sol till i morgon! ”Han” har lovat det… söndagen är av sämre sorten eftersom barnen ska till mor sin… men jag tränar på ensamveckorna som du vet…

  6. Den där sagan som prästerna berättar om jesus och hur han föddes på julafton i en lada i betlehem och bla bla bla är ett hopkok av 3 olika berättelser. Sedan så har de ju kommit fram till att jesus (om han fanns) inte föddes på julafton utan att de kristna säger att han föddes då för det passar så bra in med en annan högtid som firades då innan kristendomen kom till. Så Jultomten äger julafton. Jultomten can kick jesus’s ass anytime! En tandlös, undernärd och nedbruten galenpanna mot en välgödd man i sina bästa år som kan få renar att flyga. Vem skulle ni sätta era pengar på om de möttes i ringen?

Kommentarer är stängda.