Heder åt Moderaterna

Jag och min grekgranne har båda enorma ingen reklam tack-skyltar på dörren och greken, som är ung och rebellisk, brukar helt sonika slänga ut reklamen (som ändå dimper ner) i trappan. Reklambladen brukar ligga kvar tills städfirman (eller jag, eftersom jag är 30+) städar undan dem. Men idag hände något! Jag blev förbannad eftersom jag vaknade mitt i eftermiddagsluren av att Sebbe skällde då någon slet i brevinkastet. Således rusade jag mot ytterdörren och slängde ut reklamen, som kom från Moderaterna, och min grek hade just gjort likadant.
Eftersom vi bor på 1 tr och reklamutdelarmoderaten fortfarande befann sig i trappuppgången när detta skedde, visade det sig tio minuter senare, när Sebbe och jag skulle gå ut, att han plockat med sig våra utslängda reklamblad. Det var första gången nåt sånt hände, så heder åt Moderaterna som uppenbarligen vet hut.
Men nej, jag kommer ändå aldrig rösta på dem.
(Nu gällde det såklart kyrkovalet, så jag var ändå inte en potentiell röst.)

4 reaktioner till “Heder åt Moderaterna”

  1. Hade han vetat hut så hade han inte slängt in något genom brevinkastet till att börja med. Med tanke på de enorma ”Ingen reklam, tack”-skyltarna. Men det kan oxå vara så att det bara är min vridna hjärna som tänker så…

  2. Aurora är ett så kallat Alkisvin. Ett vin som man inte köpt om MAN inte hade grava aalkoholproblem. Smakar skit rent ut sagt, men ändå hänger det kvar i butikshyllorna

Kommentarer är stängda.