Här och nu

I natt sov jag nästan lika djupt som Sebbe, ändå är jag extremtrött på jobbet idag. Var tvungen att ta en powernap på lunchen. Det är så skönt när man halvt sover, halvt är vaken. Man drömmer men drömmarna blandas med verkligheten. Alla ljud omkring bakas in i drömmarna. Sedan vaknar man av något högt ljud, borstar av sig och är tillbaka i detta livet.
Jag har svårt att förstå hur föräldrar hinner med sina liv.
Så här ser det ut för mig (om allt fungerar):
05:00 vaknar
05:45 promenerar till jobbet
07:00-15:00 arbetar
15:20 är hemma (om jag åker t-bana)
15:25-16:40 långpromenad i skogen med Sebbe
16:40-18:00 lagar middag + leker med vofsing
18:00-21:00 egen tid*.
21:00 borde jag somna om jag ska få sova mina åtta timmar (vilket aldrig händer)
*Alltså ska jag på tre timmar hinna göra allt som ska göras. Tvätta, städa, diska, skriva, ha ett socialt liv, läsa, bli smart, bli snygg, skaffa en partner osv osv.
Jag somnar så klart aldrig kl. 21, utan snarare runt midnatt eller 01 och det i sin tur leder ju till att jag är trött dagen därpå. Som idag. Så, hur gör man?
TRE TIMMAR EFFEKTIV EGEN TID PER DYGN! VAD ÄR DET FÖR “LIV”?