Händelserik tunnelbaneresa med morgonkåt kvinna och magnetisk man

Hörni.
När jag var på väg till jobbet satt jag i godan ro och läste dagens Metro. Jag kände att någon blängde på mig och tittade upp. En bit bort satt en ung kvinna och hon spände ögonen i mig. Jag fortsatte läsa men kunde inte skaka av mig känslan av att vara beskådad. Jadå, hon satt fortfarande och blängde. Det var handen på hjärtat en riktigt kåt blick. Jag kände hur denna unga pingla klädde av mig med blicken, hur hon fantiserade om att jag tryckte upp henne mot tunnelbanevagnens vägg och tog henne hårt. Ja, jag lovar. Det var en sån blick hon gav mig.
Det tar mig 12 tunnelbaneminuter att ta mig från bostad till arbetsplats och under dessa 12 minuter satt denna kåta kvinna och glodde på mig och fantiserade om hur jag ser ut utan kläder. Lovar. Kanske slickade hon sig lite om läpparna också. Kanske lyfte hon på ena ögonbrynet och halvslöt ögonen på ett porrigt vis.
Strax innan jag skulle kliva av noterade jag att det satt en oerhört attraktiv ung man bredvid bruden, fast på andra sidan gången. Han såg ut som en dröm. Synd att jag inte såg honom tidigare, tänkte jag.
När jag reste mig för att gå gjorde både den morgonkåta kvinnan och den snygge mannen detsamma. Alla tre stod vi och väntade på att dörrarna skulle öppnas och kanske hade kvinnan vid det här laget börjat fantisera om en trea… Vem vet. Jag däremot kände en magnetisk dragning till mannen. Ni vet den där känslan som bara kommer över en när man står nära någon som man finner oerhört tilldragande. Mmm… Jag kände hans doft och jag hoppades att det skulle bli något fel på tåget så att det skulle bli stående. Kanske var han för mig vad jag var för kvinnan.
Vilken resa.

En kommentar till “Händelserik tunnelbaneresa med morgonkåt kvinna och magnetisk man”

Kommentarer är stängda.