Han kallar mig galen men jag vill bara ha ordning och reda nu när lågkonjunkturen är här och allt

En vän skrev till mig:

“Att lyssna till en låt 79 gånger för att originalet hade en apostrof för mycket är ju bara crazzzzaaayy!”
Det började med att han bad mig “sluta lyssna på Boaz Mauda” (efter att ha tittat på mina senast spelade låtar på Last-FM).
Jag förklarade vänligt men bestämt att jag var tvungen att radera Boaz från mina spellistor då jag stavat hans namn “Boaz Ma’uda” (vilket är en mycket bättre stavning eftersom man då vet var betoningen ligger och man använder gärna apostrofer när man skriver om hebreiska ord och namn så att även vi här uppe på fjället ska förstå dem. Han heter således inte Mauda utan Ma’uda).
Nu har det dock bestämts att apostrofen ska bort och det störde mig enormt mycket. Därför noterade jag hur många gånger jag spelat alla hans låtar och nu lyssnar jag alltså på dem lika många gånger för att rätt ska vara rätt.
Jag är som bekant en vän av ordning.
Ordning!