God torsdag

God morgon. Idag jobbar jag hemifrån. Just nu från sängkammaren.

Uppdatering: vi har så mysigt. Sebbe, telefoner, dator och jag.

Uppdatering: Nu jobb vid datorn och som synes så dansar jag lite. Var ute med Sebbe på ”lunchen” och vi mötte ett hunddagis. Först kom de små, därefter de mellanstora och sist kom de gigantiska hundarna. En av dem, Jack, var okopplad och han sprang fram till Sebbe. Nosade. Började skälla. Tuff-Sebbe brydde sig ej nämnvärt – han glodde bara på besten Jack.

Uppdatering: Nu är jag på väg till tandläkaren. Under tiden tar Sebbe en lur på mina håriga stövlar.

Uppdatering: Nu sitter jag här och väntar. Jag är alltid ute i så god tid att jag av misstag hinner med tuben som går innan den jag tänkt åka med. Och nej, jag tål ej människor som kommer sent!

Uppdatering: Jag har SÅ ont i problemtanden. Svettades! Men väldigt trevlig (och bra tror jag) tandläkarinna. Dessutom ny potentiell blattepolare som satt i receptionen. Vet ej hur många ggr han sa mitt namn under vår konve. Han verkade gå igång på det.
Nu på Söder för mathandleri.
Uppdatering: Hemma nu. Sitter halvhög på piller och sprutor i soffan (hon rådde mig att ta en ”cocktail”!) och sjunger för full hals med i musiken jag spelar. Ni skulle höra mig!

Uppdatering: Alltså… hebreiska är ju SÅ hett. Jag kom över acapellaversionen av Danas senaste dänga och rapparen… Aaah. Hans rap får mig att vilja ta på mig själv. Jag –>

Han –>

12 reaktioner till “God torsdag”

  1. Vem är det som tagit kortet på dig eller har du en dold kamera, som du styr med mobiltelefonen som du håller i handen, monterad i taket i sovrummet? Onekligen
    spännande tankar…

Kommentarer är stängda.