Glass och film och så lite klamydia

Igår kväll, medan andra män i min ålder och position var ute och söp och knarkade och slogs och spred klamydia så satt jag hemma i soffan med en god bok och en skål glass. Jag njöt.
Såg även My Life In Ruins, som ju fått den vidriga svenska titeln Min stora feta grekiska semester. Hoppades att den skulle vara en ärtig feel good-film, men nej – den var vidrig. Jag hatade de hemska karaktärerna. Jag ville slå dem!
Sebbe och jag motionerade såklart… –>

Jag älskar mina hemkvarter, även om jag helst av allt skulle vilja bo vid Mariatorget. Jag är mer än nöjd.

Såg en hemsk reklamfilm för något Globen-evenemang och den vidrige karln sa verkligen Ericsson Globe. Usch och fy. Globen är Globen.

Är på jobbet nu. Stan är tyst och tom och det är så gott, så gott.

5 reaktioner till “Glass och film och så lite klamydia”

  1. Jag gillar att läsa om dina ensamsittningar på kontoret. Jag älskar också stunderna av tystnad och ensamhet. När jag bodde på landet i hus var det bästa jag visste att vakna tidigt och sätta mig på altanen med en stor balja kaffe och känna mig ensam i världen långt innan livet vaknat och dragit sitt första förorenande morgonbloss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *