Gårdagen var väl inte särskilt eggande

Vad har hänt sedan igår?
Efter en ovanligt jobbig och irriterande dag (med vissa soliga inslag) åkte jag hem och var fruktansvärt trött. Efter promenad och bus lät Sebbe mig sova en kvart. Därefter åt vi makaronlåda (pasta, vegfärs, lök, ägg/mjölk/kryddor, ost) och på kvällskvisten tog vi en extra lång promenad (jag lyssnade på American Life-skivan).
Vi gick en runda vi inte gått sedan i höstas eftersom gång- och cykelbanan plötsligt stängdes av och grävdes upp. Igår var den igång igen och vi njöt av att
a) området nu var rejält upplyst
b) ca tre meter intill vägen vad plattad med marken och träden var borta, vilket betyder att skogen intill plötsligt är betydligt längre bort så det känns tryggt att gå där (en är ständigt rädd för huliganer). Det var en skön överraskning. Hurra för Stockholms stad.
Kom hem. Duschade. Sebbe lade sig. Jag chattade och blev bjuden till Brasilien (woohoo!) och vips var det läggdags.
Så såg min spännande tisdag ut. Nu ser jag fram emot att få arbeta med Gucci, äta en banan och ett päron och så ser jag fram emot en ledig, lugn helg. Inga barer den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *