”Fy fan vad ful du är”

Igår, efter att jag i två timmar suttit och beundrat Snyggojudens extrema skönhet, gick jag på herrarnas. Kastade en blick i spegeln och sa spontant till mig själv: ”Fy fan vad ful du är”. Jag insåg där och då att steg ett till ett hetare yttre var att raka av mig håret igen. Sagt och gjort. När Hundvakten i eftermiddags lämnade Sebbe bad jag honom att befria mig från de älskade lockarna (nu vet jag iaf att de finns där!) och nu ser jag återigen ut som en korgosse.

Uppdatering: varför heter det korgosse och inte körgosse? Och varför heter det sydost och inte sydöst? Jag kan inte riktigt acceptera det då det helt enkelt känns fel och… patetiskt.

8 reaktioner till “”Fy fan vad ful du är””

  1. Men hallå, korgosse har inget med kören att göra. Det har att göra med koren – ringen runt altartavlan (där man sitter på knä för att ta emot nattvarden), kring vilken korgossen arbetar.
    Sydost/sydöst kan jag tyvärr inte hjälpa dig med…

  2. Sluta! Ingen säger til min Kim at han är ful! Ful är du aldrig. Aldrig! Och nu är du ännu hetare 😉

Kommentarer är stängda.