Fur is dead


Hej.
Vi gör oss vackra inför H&M- och Café-jippot på Hamngatan klockan 19:30. (Häng i krokarna om du vill hjälpa mig att avsluta mitt evighetslånga celibat.)
Det är brådis.
Blondie bor inte här längre.
Ska först äta våfflor hos Hundvakten. Brådis som sagt.
För övrigt så vet jag att jag är blåst som – innan jag betalat mina räkningar – går till ett jippo där jag får 20% rabatt på vackra vårkläder. Det bjuds dessutom på ”dryck”=mycket manipulativt. Förlåt, men jag har inte hunnit.
Brådis, som sagt.

4 reaktioner till “Fur is dead”

  1. Trodde brådisen gällde att avsluta celibatet. Just nu är jag så jävla despo att jag skulle kunna tänka mig någon som inte alls tänder på mig egentligen (tex ett homo). Vad säger du hjärtat? Du vill väl inte att jag ska göra det där jag skulle sluta med? Det är nära nu :-S
    Hoppas du ar en trevlig kväll!!

Kommentarer är stängda.