Fredag kväll

Nu är stormen här. Friska vindar. Ljuvligt. Hundvakten är ute till havs dock. Hoppas han inte kräks och att han kommer hem ordentligt.

Samtalade med Norrlands-Mange på MSN. Han: “Kan du ringa mig, hittar inte min mobil”.
Den låg på vindunken i kylskåpet (precis som jag misstänkte för övrigt). Jag brukar hitta min bland mina strumpor i ett skåp i hallen. Har blivit oroväckande bra på att slarva bort saker – jag har tidigare varit raka motsatsen till en slarver (min familj har alltid kallat mig Milli – efter millimeternoggrann. De gör det än idag). De senaste dagarna har jag sökt en CD som jag köpt tre gånger för att jag inte hittat den ursprungliga. Tror iofs att jag råkat sälja den när jag rensat i samlingen (”Jag har ju dubbletter”). (Hittade den inte och har nu beställt den på nätet en fjärde och sista gång.) (I love Amazon.co.uk.) Jag har även letat efter två av tre glasögonputsdukar. Dock utan resultat.
En gång för många år sedan tappade jag bort min plånbok. Det har inte hänt igen. Jag hade nyss flyttat och kunde inte min adress ordentligt. När jag ringde och skulle spärra ett kort mitt i natten hade de bara öppet på huvudkontoret i USA. Jag sa: “I hope you don’t think I’m totally stupid but I don’t remember my address. I recently moved”. Det vill jag inte återuppleva så numera har jag överdrivet stor koll på plånboken.
Annat är det tydligen med andra saker.