Freaky Friday: Gubb*uken möter rö**ittan

Okej, det är fredag så… Here goes.
Igår satt jag på Qruiser och läste lite i iPhone-klubben. Jag noterade att någon ville ha teknisk hjälp och jag var på vippen att vara hjälpsam, men så såg jag att människan kallade sig ”gubbkuk” och hade ballbild istället för ansiktsbild. ”Nej, en sådan neandertalare vill jag inte hjälpa”, tänkte jag, ”undrar om någon annan vill det.”
Några minuter senare såg jag att ”gubbkuk” hade fått svar. Det var ”kåta rövfittan” som varit framme. Såklart.
Herregud. Jag orkar inte mer.
Jag är inte pryd och folk får göra vad de vill, men det är i mitt huvud jäkligt svårt att seriöst assistera någon som kallar sig ”gubbkuk” eller ”kåta rövfittan” (ännu värre blir det naturligtvis då de gärna visar upp sina vidriga kroppsdelar). Det går liksom inte. Vilken tur att de fann varandra. Hoppas de fann varandra även på ett romantiskt plan.
Qruiser förresten, eller nej, hela jävla nätet – en enda porrhåla! Vart tog kärleken och romantiken vägen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 reaktioner till “Freaky Friday: Gubb*uken möter rö**ittan”

Kommentarer är stängda.